Talitha Nawijn and (black)gospelkoor Grace & Glory Themadiensten Oh Happy Day

Het (black)gospelkoor Grace & Glory o.l.v. Talitha Nawijn staat garant voor een avond samen zingen en luisteren naar inspirerende verhalen. Dit alles onder pianobegeleiding van Denise Brand.
Tevens kunt u kiezen voor een combinatie boeking:Voor zang- en muziekliefhebbers is het mogelijk om voorafgaand aan de avond een blackgospel workshop van Talitha en Denise te volgen. De aangeleerde liederen worden 's avonds, met koor én deelnemers uitgevoerd, waardoor de avond een extra feestelijk tintje krijgt.

De toegang is gratis wel dient u zich op te geven via de website van www.zingenindekerk.nl

De Fontein Goudenregenstraat 77 8922CP Leeuwarden

Talitha en Black Gospelkoor Grace and Glory in Leeuwarden

Locatie: De Fontein Goudenregenstraat 77 8922CP Leeuwarden, Goudenregenstraat 77 8922CP Leeuwarden