Talitha Nawijn - Onder mijn Huid

Kruip eens in de huid van een bijbels personage. Wie weet komt je hart tot rust of gaat het sneller kloppen!

In deze voorstelling neemt Talitha je in lied, verhaal, interactie en samenzang mee in de wereld van bijvoorbeeld de vrouw die huilde over Jezus’ voeten en ze met haar haar droogde: de wereld van Zacheus, de kleine man met een groot verlangen..

Het concert duurt 1.45 uur en heeft een pauze van 30 minuten. Talitha neemt een meezingende rasmuzikant(e) mee en kan het geluid in eigen beheer regelen.

Inloop: 19.30, start 20.00 uur, einde concert 21.45 uur.

Van Dedemkerk

Talitha onder mijn huid Dedemsvaart