Talitha Nawijn - Onder mijn Huid Castricum (Uitgesteld)

Talitha Nawijn
Kruip eens in de huid van een bijbels personage. Wie weet komt je hart tot rust of gaat het sneller kloppen!

In deze voorstelling neemt Talitha je in lied, verhaal, interactie en samenzang mee in de wereld van bijvoorbeeld de vrouw die huilde over Jezus’ voeten en ze met haar haar droogde: de wereld van Zacheus, de kleine man met een groot verlangen.

De kaarten kosten €12.50 inclusief 1 consumptie

Het belooft een prachtig concert te worden. Mis het niet en bestel vandaag nog uw tickets!

Theater Koningsduyn (Uitgesteld)

Talitha Nawijn - 'onder mijn huid' - Castricum