Tentdienst Borger mmv Gerald en Nelinda Troost & band

23 juli 2017

Tentdienst Oostermoer m.m.v. Gerald en Nelinda Troost

Als gezamenlijke kerken van Borger organiseren we op zondag 23 juli een tentdienst i.v.m. het Oostermoerfeest m.m.v. gospelzanger Gerald Troost en band.

Gerald en Nelinda Troost

Gerald Troost en Nelinda Troost zijn gospelzangers en hun missie is op een muzikale wijze jou in aanraking brengen met de liefde van God. Een kerkdienst mag speciaal zijn. Dat kan op allerlei manieren. We willen God centraal stellen en Hem groot maken. Gerald zingt met professionele band en naast zijn eigen liederen gaan ze ook de samenzang begeleiden. Heel graag deelt hij zijn geloofs- en levenslessen in een preek. Een boodschap voor het leven van nu, waarbij er een bijzondere klik is met jongeren.

Naast artiest is Gerald actief als DISC-trainer en betrokken bij verschillende hulporganisaties, zoals Dorcas en De Hoop en geeft hij door heel het land en in verschillende settings spreekbeurten. Dagelijks ontvangt Gerald ontroerende mailtjes van mensen die geraakt zijn door een optreden, een cd of spreekbeurt.

“Of ik nu een lied schrijf, een coaching gesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het Evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles” aldus Gerald Troost.

In de dienst is er aandacht voor Kerk in Actie met aansluitend een collecte.

Dorpsplein Borger

Tentdienst Borger mmv Gerald en Nelinda Troost & band