Themadiensten met Reni en Elisa Krijgsman

Reni & Elisa
Een prachtige invulling van een dienst!

Reni & Elisa

We horen regelmatig terug dat avonden met onze band of met ons als duo als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend worden ervaren. Ons repertoire bestaat grotendeels uit eigen geschreven, Nederlandstalige nummers. We werken voor de ontwikkeling van onze nummers af en toe samen met andere liedschrijvers zoals Marcel Zimmer of Matthijn Buwalda. De muziek die we maken wordt beschreven als hartverwarmende, relaxte pop in de stijl van bijvoorbeeld Marco Borsato.

Deze themadienst wordt gratis aangeboden