Tom Parker - Kerst Theater Tour 2017

15-24 december 2017

In november 2017 gaat The Choir Company voor de zesde keer het land door met Tom Parker's "The Young Messiah", iets wat we bij de start van dit project natuurlijk nooit hadden verwacht. Ook dit jaar is er weer veel enthousiasme bij de koorleden en hebben zijn we de 200 deelnemers inmiddels alweer gepasseerd.

De muziek en arrangementen van Tom Parker blijven een groot publiek boeien, en omdat hij ook een aantal kerstprojecten op zijn naam heeft staan ontstond het idee om in december een speciale "Tom Parker Kerst Theatertour" te organiseren.

Ondertussen is het programma grotendeels klaar en staan er naast de bekende klassiekers "When a Child is Born", "Auld Lang Syne", "Guiding Star" en "For Unto Us" ook prachtige titels op als "Good King Weceslas", "Joseph Dearest", Oliver's Song" en "A Young Christmas day" op de setlist.

De begeleiding tijdens deze concerten is in handen van

• Junus Manuputtij (Piano)
  • Dennis vd Molen (Drums)
  • Daniel vd Molen (Bas)