Uniek paasconcert ‘Fierce Love... Beyond Words’ met Adrian Snell en Carla Jae

april 2019

‘Fierce Love... Beyond Words’: gezamenlijke concerten Adrian Snell en Carla Jae in aanloop naar pasen

Voor de Britse artiest Adrian Snell is muziek altijd vol betekenis geweest. En in Nederland heeft het een grote groep liefhebbers, mede dankzij Snells epos ‘The Passion’, wat het paasverhaal muzikaal vertelt. Adrian Snells repertoire is in de loop van de jaren verbreed, maar veel van zijn muziek heeft de rode draad van pasen, de vurige liefde van God, als basis. En zijn muziek spreekt in veel gevallen voor zich. Het zijn elementen die samenkomen in een reeks intieme, sfeervolle optredens die Adrian Snell en zijn dochter Carla Jae in de aanloop naar pasen geven. De kaarten voor deze concerten, onder de naam ‘Fierce Love...Beyond Words’, zijn nu te reserveren op www.zingenindekerk.nl.

Veel mensen kennen Adrian Snell door zijn bekendste werk ‘The Passion’, geschreven om woorden en muziek te vinden bij het verhaal van kruis en opstanding dat de geschiedenis voorgoed veranderde. Adrians muziek heeft in een periode van vierenveertig jaar en dertig albums deze thema’s verder omarmd, zoals in ‘Alpha & Omega’ (waaruit het lied ‘Vader vol van vrees en schaamte’ uit voort kwam) en zijn recente album ‘Fierce Love’, voor een belangrijk deel geďnspireerd door zijn werk als muziektherapeut.

Voor de ‘Fierce Love... Beyond Words’ concerten putten Adrian en Carla Jae uit dit rijke repertoire en smelten hun stijlen en de verhalen rondom de muziek op een bijzondere manier samen, waarmee intieme avonden ontstaan. Des te specialer is het scala aan instrumenten en geluiden die Adrian in de optredens gebruikt vanuit zijn praktijk als muziektherapeut en waarmee hij het publiek betrekt bij het geheel. Het laat u muziek beleven op een manier die woorden overbodig maakt.

‘Fierce Love...Beyond Words’ met Adrian Snell & Carla Jae

11 april Grote Kerk Hoogeveen
12 april De Hoeksteen IJsselmuiden
13 april De Burg Aalburg