Volkskerstzang Promising Voices in Bodegraven

Volkskerstzang Promising Voices

Thema: Light of the world

Dit jaar organiseert Interkerkelijk koor Promising Voices voor de drieëntwintigste keer de Volkskerstzang in de Dorpskerk te Bodegraven. Er zijn op zaterdag 22 december twee uitvoeringen, om 16.30 en om 20.00 uur. Soliste bij de Volkskerstzang is Elize Verlaan. De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen. Het thema is: Light of the world. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo, daarnaast is er ook traditionele samenzang.

Hartelijk welkom op 22 december. Het wordt zeer zeker de moeite waard! Entree € 7,50.

Kijk voor meer info op: www.promisingvoices.nl.

Dorpskerk (aanvang: 16.30)

Volkskerstzang Promising Voices (middagconcert)

Locatie: Dorpskerk (aanvang: 16.30), Oude Markt 1, 2411 AW Bodegraven

Dorpskerk (aanvang: 20.00)