Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos

Overzicht musicals

Musical in één dag

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos speelt samen met met grote groepen kinderen musicals over Bijbelverhalen. Op unieke wijze studeren ze in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen mee. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen met de kinderen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. De Vliegende Speeldoos is opgericht in 1993. Het doel is helder: de kinderen een leuke dag geven en laten stralen als sterren op het podium. En hen een onvergetelijke dag en boodschap meegeven.

18 januari Dordrecht

26 januari Sliedrecht

23 februari Nijeveen

Reserveer uw gratis kaarten voor deze veelbelovende optredens!

Dordrecht

Musical Jona Dordrecht