Kinderkoor concerten met Marcel Zimmer

Zomer 2019

Koorconcerten met Marcel en Lydia

Regelmatig werkt Marcel mee aan concerten met kinder-, jeugd- en gospelkoren. Hij doet dit altijd met veel plezier. Het is voor hem ook genieten om hun liederen samen met een koor uit te mogen voeren. Daarom heeft hij nu, in samenwerking met Kerk in Actie, het plan opgevat om de rollen een keertje om te draaien. Zij gaan een aantal concerten geven en bieden koren de gelegenheid om deze concerten met hen mee te zingen.

Nieuwsgierig welke koren dit zijn? Houdt dan deze pagina gaten.

Reserveer onderaan deze pagina je kaarten voor deze koorconcerten.

GKV Hoogkerk Groningen

Marcel Zimmer in Groningen

Locatie: GKV Hoogkerk Groningen, Hoendiep 232, 9745 EG Groningen

Gereformeerd Vrijgemaakte kerk Marienberg