Koorconcert met Marcel & Lydia in jouw kerk?

Koorconcerten met Marcel en Lydia Zimmer

Regelmatig werken Marcel & Lydia mee aan concerten met kinder-, jeugd- en gospelkoren. Ze doen dit altijd met veel plezier. Het is voor hen ook genieten om hun liederen samen met een koor uit te mogen voeren. Daarom hebben zij nu, in samenwerking met Kerk In Actie, het plan opgevat om de rollen een keertje om te draaien. Lijkt het je leuk om met jouw koor met ons een dergelijk concert te geven, misschien als mooie afsluiting van het seizoen, schrijf je dan in en wie weet geven jullie dan samen met Marcel & Lydia een gaaf concert in 2018.

Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden mailt u dan naar info@zingenindekerk.nl of kijk op: