Marcel en Lydia Kerst Familie Sing-In

december 2017

Net als in 2016 organiseren we samen met Marcel en Lydia Zimmer een reeks kerstconcerten. Dit keer in de vorm van een Kerst Familie Sing-In. Dat betekent veel bekende en minder bekende kerstliederen, leuke sketches en veel samenzang.

Ook Rainbow de duif (mascotte van Kids in Actie) is van de partij. Rainbow vliegt de hele wereld over en ontmoet daar verschillende kinderen. Vrolijke kinderen, maar ook kinderen die verdrietig zijn. Zij moeten de hele dag werken en kunnen niet naar school. Rainbow wil deze kinderen graag helpen en heeft daar jullie hulp bij nodig!

Kom en zing en beweeg mee!

Deze concerten zijn gericht op kinderen van 4 jaar en ouder

Tijdens het concert zal er gecollecteerd worden voor de projecten van Kinderen in de Knel (de kinderprojecten van kerk in Actie). Meer info hierover is te lezen op https://www.kerkinactie.nl/kom-in-actie/thema/thema-kinderen-in-de-knel

Kaarten kosten 3 euro/stuk

Wil je vast oefenen voor dit concert? Luister dan hier naar een aantal liedjes zodat je bij het concert lekker mee kunt zingen!

Pastoraal centrum 'De Ark' Hendrik-Ido-Ambacht

Kerst Familie Sing-In Hendrik-Ido-Ambacht

Locatie: Pastoraal centrum 'De Ark' Hendrik-Ido-Ambacht, Olijfgaarde 12, 3342 RP Hendrik-Ido-Ambacht

Johanneskerk Kruiningen