Marcel en Lydia Zaandam

1 november 2017

Een vrolijk kinderconcert met Marcel en Lydia Zimmer met oude en nieuwe liedjes en leuke sketches.

Ook Rainbow de duif (mascotte van Kids in Actie) is van de partij. Rainbow vliegt de hele wereld over en ontmoet daar verschillende kinderen. Vrolijke kinderen, maar ook kinderen die verdrietig zijn. Zij moeten de hele dag werken en kunnen niet naar school. Rainbow wil deze kinderen graag helpen en heeft daar jullie hulp bij nodig!

Kom en zing en beweeg mee!

Deze concerten zijn gericht op kinderen van 4 jaar en ouder

Tijdens het concert zal er gecollecteerd worden voor de projecten van Kinderen in de Knel (de kinderprojecten van kerk in Actie). Meer info hierover is te lezen op https://www.kerkinactie.nl/kom-in-actie/thema/thema-kinderen-in-de-knel

Kaarten kosten 3 euro/stuk

Vrije Evangelische Gemeente Zaandam