Marcel Zimmer kerstconcert Bergambacht & Marum

15 en 23 december 2018

“Het is feest want er is een kind geboren, de Zoon van God. Dit feest vier ik graag samen met jullie. Tijdens deze Kerst Familie Sing-In kun je luisteren naar en meezingen met mij en mijn band. We zingen bekende en nieuwe (kerst)liederen waarmee we God willen danken voor het mooiste kerstcadeau ooit: de Here Jezus. Als rode draad door het programma loopt het verhaal van ‘De Vierde wijze’. Aan de hand van dit bijzondere verhaal willen we nadenken over wat misschien wel het mooiste cadeau is wat wíj aan God kunnen geven. Wil je weten wat dat is? Kom dan naar een Kerst Familie Sing-In en vier het feest mee!”

De Ontmoetingskerk

Kerst in Bergambacht