Willemijn de Weerd met de Rode Draad in uw kerk?

2020

Een voorstelling met verschillende Bijbelverhalen, accordeon en pianomuziek, proeven en goocheltrucs.

Samen met de kinderen gaat Willemijn op zoek naar schatten in de Bijbel, door de rode draad van Gods liefde te volgen. Deze begint op de eerste bladzijde van de Bijbel, bij het scheppingsverhaal en gaat de hele Bijbel door. Door het volgen van de rode draad ontdekken ze wie God is, welke grote dingen Hij heeft gedaan en wie Hij voor hen wil zijn. Verhalen, muziek, prachtige illustraties en proeven/goocheltrucs zijn de belangrijke pijlers in de voorstelling.

Duur voorstelling: 60 minuten

Momenteel zijn er geen voorstellingen gepland. Wil jij Willemijn boeken in jouw kerk ga dan naar: https://www.zingenindekerk.nl/vraag-uw-eigen-event-aan/kids/willemijn-de-weerd-met-de-rode-draad-in-uw-kerk