Ars Musica Adventsconcert

9 december 2017

Het Adventsconcert is inmiddels een prachtige traditie geworden, waaraan alle koren in van de amateurtak van Ars Musica hun medewerking verlenen. Elk jaar wordt een concert georganiseerd aan de hand van een nieuw thema, uiteraard passend bij Advent of Kerst.

Tijdens het Adventsconcert van 2017 kunt u ontdekken wat de achtergrond is van de vier Adventsweken, welke muziek bij elk van deze weken passend is, en hoe dit door de vier ensembles wordt vertolkt. Een interessant concert met vocale Adventsparels, welkom!

Uitvoerenden

• Ars Musica Koorschool