Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim

4 en 18 november 2017

In november zal christelijk symfonieorkest Sjosjanim, dat onder leiding staat van Mark Snitselaar,  2 concerten geven die in het teken staan van 500 jaar reformatie.

Op 4 november is het eerste concert in de Burgwalkerk (Burgwal 60) te Kampen. Aanvang 20:00 uur.

Op 18 november is het tweede concert in de Taborkerk (prinsesselaan 8) te Ede. Aanvang 20:00 uur

Op het programma staan De Reformatiesymfonie van Mendelssohn en het Vioolconcert van Bruch met Marieke Booy als soliste.

Kaarten kosten 10 euro (volwassenen) of 7,50 (kinderen tot 12 jaar) en zijn te reserveren via http://sjosjanim.nl/webwinkel/?a=webwinkel

We hopen u te mogen ontmoeten bij deze concerten!