Educatief reformatieconcert door en voor kinderen

4 november 2017

In het Reformatiejaar mag een thema-avond rond de Duitse Reformator Luther niet ontbreken. Ars Musica Koorschool en Meisjeskoor verzorgen daarom een educatieve voorstelling rond de persoon Maarten Luther. Tijdens dit concert wordt met name Luthers betekenis voor de kerkmuziek belicht.

Zangers van de Koorschool en het Meisjeskoor o.l.v. Marjon van der Linden verzorgen de muzikale invulling van de avond en worden tevens betrokken in de voorstelling, die geschikt is voor het hele gezin.

Ars Musica Koorschool

Gerben Budding, organist
Marjon van der Linden, dirigent

Prijzen:
Voorverkoop
Kinderen tot en met 12 jaar gratis (reserveren verplicht)
tot 18 jaar en voltijd studenten € 10,-
Volwassenen € 12

Aan de Kerk
Kinderen tot en met 12 jaar gratis
tot 18 jaar en voltijd studenten € 10,-
Volwassenen € 15

Pauzedrankje is bij de prijs inbegrepen.
Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten.

Dorpskerk Boskoop

Educatief reformatieconcert voor en door kinderen

Locatie: Dorpskerk Boskoop, kerkplein 5, Boskoop