Chr. mannenkoor 'Soli Deo Gloria' in Scharendijke

09 juni 2018

Laat u bij deze concerten raken door de prachtigen koorklanken van Chr. Mannenkoor 'Soli Deo Gloria'. Kerk in Actie stelt met de betreffende kerk een avondvullend programma samen voor prachtige koor- en samenzang. Avonden voor jong en oud!

Over Soli Deo Gloria
In ons bestaan hebben wij al vele concerten en optredens mogen verzorgen. Gemiddeld geven wij 10 tot 15 concerten per jaar. Ook meerdere malen mochten we hierbij samenwerken voor uitzending op radio en TV. Diverse malen waren we te zien en te beluisteren bij “Nederland Zingt”. Het belangrijkste voor ons als Soli Deo Gloria is echter dat we onze naam waard mogen zijn: alleen God de eer! Want daar draait het toch uiteindelijk om: dat Gods rijke boodschap van Liefde en Genade gehoord mag worden in de liederen die we ten gehore brengen. (meer informatie op www.solideogloria.nl)

Bethlehemkerk Scharendijke

Chr. Mannenkoor 'Soli Deo Gloria' - Scharendijke