Concert H&H in samenwerking met familiekoor Ichtus

12 juni 2020

Het duo H&H (Hendrik van Veen en Hugo van der Meij) zullen in samenwerking met familiekoor ichtus o.l.v. Jan Verhoef een prachtig concert verzorgen!

Duo H&H neemt een scala aan instrumenten mee, namelijk: accordeon, piano, synthesizer, melodica en uiteraard wordt het kerkorgel bespeeld. Samen met het katwijkse familiekoor Ichtus zullen ze een uniek concert opvoeren. Het Katwijkse Familiekoor Ichthus staat sinds haar oprichting in maart 2004, onder leiding van hun vertrouwde dirigent Jan Verhoef. Het koor is onder zijn leiding uitgegroeid tot een volwaardig kleinkoor, welke door de samenstelling en klank uniek is in Nederland.

Reserveer snel kaarten, en wees erbij!

Online voorverkoop: € 10,00 (aan de deur: € 12.50)

kaarten reserveren op: https://www.korenindekerk.nl/koren/concert-hh-in-samenwerking-met-familiekoor-ichtus