Concerttour H&H en The Martin Mans Formation!

februari en maart 2020

Duo H&H (Hendrik van Veen en Hugo van der Meij) hebben de handen ineengeslagen met The Martin Mans Formation, en een concerttour georganiseerd voor Kerk in Actie!

Al vele jaren werken deze muzikanten regelmatig samen, en daarom worden deze avonden gegarandeerd genieten! Duo H&H neemt een scala aan instrumenten mee, namelijk: accordeon, piano, synthesizer, melodica en uiteraard wordt het kerkorgel bespeeld. Samen met de stoere mannensound van The Martin Mans Formation wordt er een afwisselend programma neergezet.

Reserveer snel kaarten, en wees erbij!

28 februari - Koorkerk Middelburg; 6 maart - Dorpskerk Bodegraven; 13 maart - Oudekerk Lunteren

De avonden beginnen om 20:00 uur en de kerk is open om 19:30.

Prijs:

Volwassenen: online via korenindekerk.nl : € 10,00 (aan de deur: € 12.50)

Kinderen tot 12 jaar: online via korenindekerk.nl: € 5,00 (aan de deur € 7,50)

Bestel je kaarten via https://www.korenindekerk.nl/koren/concerttour-hh-en-the-martin-mans-formation