Groot Canadakoor ReŁnie Concert

18 november 2017

In 2009 werd het Groot Nederlands Jongerenkoor opgericht. Een projectkoor wat ging zingen voor goede doelen die met kinderen in de wereld te maken hebben en in 2010 een bijzondere reis naar Canada zou gaan maken. De ca. 150 jongeren zongen onder de enthousiaste leiding van Ria van den Noort vooral Engelstalige liederen en trokken in Nederland en Canada volle zalen. De koorleden van toen komen nu eenmalig weer bij elkaar en hopen op DV Zaterdag 18 november in Woerden een bijzonder concert te geven.

Het muzikale programma is met veel zorg samengesteld en is voor ieder die van koormuziek houdt zeker een reden om te komen. Mensen die het Jongerenkoor van ‘toen’ nog gehoord hebben krijgen nu nog één keer de kans om de (muzikale) sfeer her te beleven.

Muziekstukken die onder andere gezongen zullen worden zijn; In His love, Unbounded Grace, Jesu, Jesu, Du bist mein, Unto Thee, O Lord Jehova en meer! Instrumentale bijdragen komen van Marjolein de Wit (fluit), Willemien Veldman (viool), Gerben Schenk (mondharmonica), Jantine Kalkman (trompet), Mark Brandwijk (piano), Hugo van der Meij (orgel) en Jaap Klootwijk op de Pauken. Solisten deze avond zijn Jacob Schenk en Lisanne Leeuwenkamp.

Al met al een bijzonder concert in een prachtige kerk.

Tickets kunt u bestellen via deze pagina en kosten € 6,00 per persoon. (aan de deur € 8,50) Iedere bezoeker wordt welkom geheten met een gratis consumptie. Parkeren is in Woerden gratis.

Petruskerk Woerden

Groot Canadakoor ReŁnie Concert