Koor en samenzang concert Middelharnis

13 oktober 2018

Laat u bij deze concerten raken door de prachtigen koorklanken van Chr. Mannenkoor 'Soli Deo Gloria'. Kerk in Actie stelt met de betreffende kerk een avondvullend programma samen voor prachtige koor- en samenzang. Avonden voor jong en oud!

Op zaterdag 13 oktober 2018 is er een koor- en samenzang concert in de Hervormde Kerk in Middelharnis.
Aan dit concert zal Chirstelijk Jong Mannekoor "Soli Deo Gloria" uit Urk o.l.v. Jaap Kramer medewerking verlenen.

Lailly Voices (Laura Struik en Lize den Ouden - solo)
Renske Chevalking - Solo
Jaap Kramer - vleugel
Matthijs van der Wilt - orgel

Kaarten te reserveren via: www.zingenindekerk.nl

Toegang: € 12,50 (volwassenen).
Kinderen tot 12 jaar € 5,-

Aanvang concert: 19.30 uur (kerk open: 19.00 uur)

Over Soli Deo Gloria
In ons bestaan hebben wij al vele concerten en optredens mogen verzorgen. Gemiddeld geven wij 10 tot 15 concerten per jaar. Ook meerdere malen mochten we hierbij samenwerken voor uitzending op radio en TV. Diverse malen waren we te zien en te beluisteren bij “Nederland Zingt”. Het belangrijkste voor ons als Soli Deo Gloria is echter dat we onze naam waard mogen zijn: alleen God de eer! Want daar draait het toch uiteindelijk om: dat Gods rijke boodschap van Liefde en Genade gehoord mag worden in de liederen die we ten gehore brengen. (meer informatie op www.solideogloria.nl)