Koorconcert 'Ik zal er zijn' - Kinderdijk

28 oktober 2017

Christelijk koor 'De Morgenster' is een enthousiast koor uit Alblasserdam wat al 25 jaar bestaat. Onder leiding van Leon van Veen werken ze mee aan diverse kerkdiensten en organiseren ze regelmatig een concert.  Het repertoire van de Morgenster bestaat uit Nederlands en Engelstalige gospel/opwekking, maar ze zingen ook vaak 'eigen nummers' die geschreven zijn door Leon van Veen en Erwin de Vos. Bij concerten worden ze begeleid door een eigen combo dat bestaat uit piano, drum en basgitaar.

Christelijk Jeugdkoor Joy uit Streefkerk is een verrassend koor met ongeveer 20 enthousiaste meiden. Het koor bestaat al 11 jaar en sinds september 2011 staat het koor onder leiding van Vincent van Dam. Het repertoire bestaat uit vlotte geestelijke liederen, Engelse hymnes, Amerikaanse en Canadese muziek, klassieke werken, gospels en opwekking.

Op zaterdag 28 oktober hopen deze twee koren samen een concert te geven, waarvoor we u/jou van harte uitnodigen! Het thema is "IK ZAL ER ZIJN" en rondom dat thema is er veel samenzang uitgezocht. We hopen ons publiek te verrassen door onze nummers ten gehore te brengen en ook om interactie te hebben met elkaar en met de mensen in de zaal! We zingen in een mooie kerk aan de dijk in Kinderdijk (Molenstraat 149 / als u buiten staat kunt u de wereldberoemde molens zien) !

Parkeren kan in de wijk naast de kerk (alleen in de daarvoor bestemde vakken) en op het parkeerterrein van IHC (scheepswerf).

Kaarten kosten 2,50 euro en zijn te bestellen via info@cjkdemorgenster.nl of via de site www.cjkdemorgenster.nl

Kaarten reserveren voor zaterdag 28 oktober 12.00 uur !! Anders 's avonds aan de zaal.

Het concert begint om 20:00 uur. De zaal opent om 19:30 uur.