Singing for Harmony (Uitgesteld)

23-05-2020

SINGING FOR HARMONY
Een groots Multicultureel zangkorenconcert in Theater RAI-Amsterdam.

Op zaterdag 23 mei 2020, om 19:00 u. treden de geweldige (inter)nationale koren en artiesten op in theater Rai Amsterdam. Koren van diverse culturele achtergronden en verschillende landen die een jaar lang dezelfde muziekstukken hebben ingestudeerd zullen deze ten gehore brengen. Alle dirigenten hebben hiervoor keuzes gemaakt uit muziek van verschillende tijden, landen en talen. Behalve het koor van maar liefst 200 leden zullen ook bekende gastartiesten het multiculturele karakter van het concert verhogen, en het publiek en alle deelnemers met elkaar verbinden. Top act Denise Jannah die al meer dan 100 theatershows uitverkocht in Nederland staat ook op ons podium. Bij elke show van Kenny B in Nederland zijn de kaarten niet aan te slepen. Kom genieten van een groots multicultureel koor en verschillende toepartiesten in Theater Rai Amsterdam. Beleef hoe de harmonie van het zingen mensen met de meest uiteenlopende achtergronden bij elkaar brengt. Ga naar huis met het gevoel dat ook u een verschil kunt maken in onze samenleving!

Zing en dans mee met Kenny B, Denise Jannah met mensen uit Nederland, Suriname Duitsland, Zwitserland en Ghana. De presentatie is in handen van de stand-up comedian Roué Verveer.

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit geweldige concert, dus koop nu je kaarten op: www.forharmony.nl