Soli Deo Gloria - 'Terug naar huis'

maart - juni 2017

'Terug naar huis'

In samenwerking met enthousiaste musici brengt Soli Deo Gloria u een avond vol inhoudsvolle liedjes met inspirerende teksten. De muziek zal in het teken staan van het thema “Terug naar Huis”, waarbij onze levensweg en ons uitzicht naar de hemel centraal zullen staan. Samen met Soli Deo Gloria kijkt u verwachtingsvol uit naar een geweldige toekomst, en laat u zich hoopvol opbouwen voor de reis naar het Vaderhuis. Natuurlijk ontbreekt het samen zingen met het koor niet. Verwachting, opbouw, inspiratie en hoop zullen uitgewerkt worden in zang en muziek. En dit alles onder de bekwame leiding van Jaap Kramer.

Locaties en data

18 maart - Lutten
29 april - Groningen
In de binnenstad van Groningen is het verboden te parkeren. De kerk heeft een aantal plaatsen gereserveerd in de parkeergarage UMCG Noord. Uitrijkaarten á 1,50 zijn verkijgbaar bij de koster.
20 mei - Biddinghuizen
24 juni - Oud-Beijerland

Reserveer uw kaarten. De toegangsprijs is €5,00 per persoon.

Dorpskerk Oud-Beijerland

Soli Deo Gloria - 'Terug naar huis'