Vrijwilligers gezocht!

2019

Wij hebben het gaafste vrijwilligersbaantje van Nederland! Gratis naar concerten, christelijke artiesten ontmoeten en opkomen voor de minder bedeelden in deze wereld. Zeg nou zelf; Een betere combinatie is niet te vinden toch?

Voor Zingen in de Kerk (een initiatief van Kerk in Actie) zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons zouden willen helpen met allerhande hand- en spandiensten rondom concerten. Denk daarbij aan het controleren van tickets, het opbouwen van de stand, het uitreiken van materialen aan nieuwe donateurs enz. Daarnaast is het een pré als jij op het podium een wervend praatje kunt houden.

Woonplaats maakt trouwens niks uit. Omdat de concerten door het hele land plaatsvinden zijn vrijwilligers uit alle provincies welkom.

Bent jij iemand met:
een hart voor het diaconale en missionaire werk van Kerk in Actie
een enthousiaste en representatieve houding

Dan bieden wij:
gratis toegang tot concerten
inspirerende ontmoetingen met artiesten, concertbezoekers en andere vrijwilligers
een inkijkje in het reilen en zeilen van Zingen in de Kerk
Een reiskostenvergoeding van €0,19 p/km bij gebruik van een auto

Enthousiast geworden? Stuur dan zo snel mogelijk een gemotiveerde mail naar Wilco Korts, Eventsmanager Zingen in de Kerk; info@zingenindekerk.nl