Over ons

In 2015 is het initiatief ontstaan vanuit de Protestantse Kerk in Nederland in samenwerking met Kerk in Actie om te starten met Zingenindekerk. Dit platform biedt u concerten aan van diverse christelijke artiesten, bands, koren en muzikanten. Zingenindekerk heeft geen winstoogmerk en vraagt ook geen reserveringskosten voor de kaartverkoop van de diverse concerten. Eind 2016 wordt deze site verder ontwikkeld en bieden we zowel betaalde als gratis concerten aan op het gebied van gospel, kinderconcerten, klassieke muziek en koren.

Wij nodigen u van harte uit op een van de middagen of avonden!

Plaatselijke activiteiten

Ook de plaatselijke events van uw eigen gemeente kunnen een plek krijgen op Zingenindekerk.nl. Dit kan kosteloos en is bedoeld als ondersteuning voor plaatselijke activiteiten van de kerken in Nederland. Wilt u hierover meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@zingenindekerk.nl.

Gratis concert in uw eigen gemeente?

Wilt u een gratis concert in uw plaatselijke gemeente? E-mail naar info@zingenindekerk.nl voor meer informatie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Kids in Actie-concerten met Marcel & Lydia of Elly & Rikkert, of concerten van LEV, Lucas Kramer, At Once of diverse koren. Komende tijd komen hier meerdere artiesten, bands, muzikanten en solisten bij.

Met vriendelijke groet,

Maarten, Jaïr, Julia, Miranda en Jakob