Bach aan het woord Ede

Oude Kerk

poster Bach aan het woord JPG

Wat hebben de Bachcantates 80 (Ein feste Burg) en 125 (Mit Fried und Freud) met elkaar gemeen? Het is reformator Luther die als componist van de koraalmelodieën bekend staat. Met deze twee concerten koppelen we in dit Reformatiejaar Luther nadrukkelijk aan Bach, terwijl het concept BACH AAN HET WOORD Bach plaatst in het middelpunt van de westerse klassieke muziek. Bach als inspirator en aanjager en zijn muziek als synthese tussen de muziek voor en na hem.

De programmering BACH AAN HET WOORD is opwindend en de concerten zijn om naar uit te zien als het Ars Musica Concertkoor en Kamerkoor gaan samenwerken onder leiding van de spraakmakende maestro Patrick van der Linden.

Ars Musica Kamerkoor
Ars Musica Concertkoor
Ars Musica Orkest

Patrick van der Linden, dirigent

• Johann Sebastian Bach – Ein feste Burg ist unser Gott (cantate 80)
  • Johann Sebastian Bach – Mit Fried und Freud ich fahr dahin (cantata 125)
  • Johannes Brahms – Warum ist das Licht gegeben
  • Hugo Distler – Wachet auf, ruft uns die Stimme

Prijzen:
Voorverkoop
tot en met 12 jaar gratis (reserveren verplicht)
tot 18 jaar en voltijd studenten € 10,-
Volwassenen € 20,-

Aan de kerk
tot en met 12 jaar gratis
tot 18 jaar en voltijd studenten € 10,-
Volwassenen € 25,-

Aanvang
Oude Kerk
Route met google maps
Kinderen t/m 12 jaar
tot 18 jaar en voltijd studenten
volwassenen
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.