Gerald Troost 'Alles Nieuw' CD Tour

Lopik

Gerald Troost, zoals we hem nog niet gehoord hebben

In de bekende muziekstad Nashville (USA) heeft Gerald Troost een reeks nieuwe nummers opgenomen. Samen met Amerikaanse topmuzikanten is gewerkt aan een nieuwe sound. Inhoudelijk heeft Gerald Troost zich laten inspireren door de vragen en reacties die hij mocht ontvangen van luisteraars. Opvallende liedjes zijn het vrolijke en energieke ‘Machtig strijder’ en het aanmoedigende lied ‘Ook dit gaat weer voorbij’. In het gevoelige lied ‘Bent U mij vergeten’ lijkt ook Psalm 13 door te klinken.

Het beloofd een prachtige avond te worden die u niet mag missen!

Aanvang
Lopik
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.