Charis Musi Maassluis

Protestantse Gemeente Maassluis - Immanuelkerk

CharisOpnames2018-0761

Op intieme en sfeervolle wijze neemt Charis Music, een koor van ongeveer 18 vocalisten en begeleid door een live-band, u aan de hand mee door het lijdensverhaal van Jezus Christus. In een concert van ongeveer 5 kwartier, compleet met professionele licht- en geluidstechniek, staan we al zingend, vertellend en belevend stil bij het Paasverhaal. Bekende liederen en mooie luisterliederen worden afgewisseld met spreekteksten. Met dit ingetogen, sfeervolle concert vol emotie en prachtige liederen, is er geen mooiere manier om samen Pasen te vieren!

Aanvang
Protestantse Gemeente Maassluis - Immanuelkerk
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.