Charis Music Kersttour Zeewolde

Zeewolde

charis1

Wij vieren als Charis Music graag samen met u het kerstfeest!’

Dit doen we door een programma vol met verhalen, muziek en zang. Hierin worden mooie luisterliedjes afgewisseld door bekende pop- en kerstnummers, dus stil zitten is geen optie!

Dit jaar kijken we door de ogen van de herders naar de betekenis van Kerst. Een verhaal wat een spiegel is voor hoe wij met elkaar leven en met elkaar omgaan in de hedendaagse maatschappij. Status, erbij horen of juist niet, nieuws of nepnieuws, hoop en wanhoop. Hoe herkenbaar is dit alles niet voor ons vandaag de dag, de boodschap van kerst komt dichtbij. We zien er naar uit om dit feest samen met u te vieren.

Aanvang
Zeewolde
Route met google maps
Volwassenen
Kinderen tot 6 jaar
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening geïncasseerd.