Elly en Rikkert- concerttour- Kids in Actie

Nicolauskerk Wolphaartsdijk

concert foto

Concerttour - Kids in Actie

Van harte welkom op dit Kids in Actie concert met Elly & Rikkert. Samen met uw (klein)kind luisteren naar duif Rainbow en oma Duif!

"Hallo lieve mensen, ik ben Elly en trotse oma van een aantal kleinkinderen. Ik geef mijn kleinkinderen graag mee dat we allemaal, jong en oud, iets kunnen betekenen voor een ander. Dat is ook wat Rainbow kinderen wil laten zien. Ik draag, samen met mijn man Rikkert, Kerk in Actie dan ook een warm hart toe."- Elly

Deze concerten zijn uitsluitend toegankelijk voor kinderen ouder dan 4 jaar. Wij verzoeken u vriendelijk kinderen om jongere kinderen thuis te laten.

Kaarten kosten 3 euro

Aanvang
Nicolauskerk Wolphaartsdijk
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.