Elly en Rikkert- concerttour- Kids in Actie

Laarkerk Zuidlaren

concert foto

Concerttour - Kids in Actie

Van harte welkom op dit Kids in Actie concert met Elly & Rikkert. Samen met uw (klein)kind luisteren naar duif Rainbow en oma Duif!

"Hallo lieve mensen, ik ben Elly en trotse oma van een aantal kleinkinderen. Ik geef mijn kleinkinderen graag mee dat we allemaal, jong en oud, iets kunnen betekenen voor een ander. Dat is ook wat Rainbow kinderen wil laten zien. Ik draag, samen met mijn man Rikkert, Kerk in Actie dan ook een warm hart toe."- Elly

Let op! Deze bijzondere concerten zijn uitsluitend bestemd voor kinderen vanaf vier jaar. We verzoeken u vriendelijk om kinderen met een jongere leeftijd thuis te laten.

Kaarten kosten 3 euro/stuk.

Aanvang
Laarkerk Zuidlaren
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.