Elly & RIkkert in Roden

GKV Open Hof Roden

concert foto

Concerttour - Kids in Actie

Van harte welkom op de Kids in Actie concerten met Elly & Rikkert. Samen met uw (klein)kind luisteren naar duif Rainbow en oma Duif!

"Hallo lieve mensen, ik ben Elly en trotse oma van een aantal kleinkinderen. Ik geef mijn kleinkinderen graag mee dat we allemaal, jong en oud, iets kunnen betekenen voor een ander. Dat is ook wat Rainbow kinderen wil laten zien. Ik draag, samen met mijn man Rikkert, Kerk in Actie dan ook een warm hart toe."- Elly

Tijdens deze concerten zal er gecollecteerd worden voor Kinderen in de Knel, de kinderprojecten van Kerk in Actie

Deze bijzondere concerten zijn uitsluitend bestemd voor kinderen vanaf vier jaar. We verzoeken u vriendelijk om kinderen met een jongere leeftijd thuis te laten. In verband met de rust in de zaal vragen wij uw (klein)kinderen gedurende het concert bij u te houden en hen niet alleen door de zaal te laten gaan.

Kaarten kosten 3 euro.

Aanvang
GKV Open Hof Roden
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.