Gerald Troost in Wilsum

Hervormde gemeente te Wilsum

gt (35)

Op welk moment in jouw leven heb jij veel aan een lied gehad? Muziek spreekt een unieke taal en gospelzanger Gerald Troost weet met prachtige liedjes en verhalen mensen te raken. Tijdens een nieuw programma zullen de liedjes van de laatste cd Witte vlag gepresenteerd worden. Natuurlijk zullen ook andere bekende TROOST-liedjes niet ontbreken.

Heb jij een aanmoediging nodig of weet je iemand die wel een duwtje in de rug kan gebruiken? Reserveer vandaag je kaarten!

Aanvang
Hervormde gemeente te Wilsum
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.