Gerald Troost in Winsum

GKV de Poort Winsum

gt (122)

Het paasconcert is een intiem en sfeervol concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige, persoonlijke liederen die Gerald, Nelinda en aanvullende musici ten gehore zullen brengen. Een sfeervolle avond, waarbij Gerald en Nelinda je meenemen op weg naar Pasen. Kortom: Een intiem en sfeervol concert met een duidelijke paasboodschap. Het concert duurt ongeveer 120 minuten incl. pauze.

Aanvang
GKV de Poort Winsum
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.