Hanne de Vries in Elburg

HannedeVries_LiveCD_HenriDoornbos-16

Hanne de Vries is een van Nederlands bekendste aanbiddingsleiders, wellicht ken je hem van Opwekking of de EO-Jongerendag. Hanne staat bekend om zowel zijn open als echte houding op het podium. Elk concert gaat hij samen met de zaal op zoek naar een ontmoeting met God. Samen met jullie wil hij op God aanbidden en de Geest ruimte te geven om een mooi werk is ons midden te doen om je te helpen verder te komen in je leven. Bereid je voor op een avond vol aanbidding en lofprijs.

Het gaat om een concert in Elburg op 14 juni 2019. Het adres is:

Boterbloem 15

Elburg

8081DK

Aanvang
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.