Joy for People Oosterwolde

Oosterwolde

Joy for people-13

Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir
het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een uitgebreide band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'.

Aanvang
Oosterwolde
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening geďncasseerd.