Kees de Vreugd Katwijk 7 september

Vakcollege Rijnmond Katwijk aan Zee

Fotoshoot-KEES-23

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Kees de Vreugd, ik ben muzikant en singer-songwriter. Ik houd van het pure, rauwe Nederlandse geluid, dat ik ook graag verwerk in mijn eigen nummers. Met mijn teksten en muziek wil ik je inspireren en meenemen op reis. Deze teksten zijn herkenbaar, uit het leven gegrepen.

In 2018 hebben mijn vrouw en ik de stap genomen om een avontuur aan te gaan waarin ik mijn focus heb op de muziek, datgene waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mijn muziek is geproduceerd en uitgebracht in samenwerking met TCC studio’s.

MORGEN START VANDAAG

De teksten en muziek op dit album heeft Kees zelf geschreven waarbij zijn voorliefde voor het pure, rauwe Nederlandse geluid duidelijk te horen is. Wie anders dan o.a. Ton Dijkman, Arnold van Dongen en Eric van Bovenkamp (o.a. bekend van Marco Borsato en Ilse de Lange) kunnen dit geluid als geen ander vertolken? Kwaliteit en passie vinden elkaar in dit album.

Aanvang
Vakcollege Rijnmond Katwijk aan Zee
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.