Kinderkoorconcert in Kapelle

Nederlands Hervormde Gemeente Kapelle

Marcel Zimmer 2

Koorconcerten met Marcel en Lydia

Regelmatig werkt Marcel mee aan concerten met kinder-, jeugd- en gospelkoren. Hij doet dit altijd met veel plezier. Het is voor hem ook genieten om hun liederen samen met een koor uit te mogen voeren. Daarom heeft hij nu, in samenwerking met Kerk in Actie, het plan opgevat om de rollen een keertje om te draaien. Zij gaan een aantal concerten geven en bieden koren de gelegenheid om deze concerten met hen mee te zingen.

Nieuwsgierig welke koren dit zijn? Houdt dan deze pagina gaten.

Reserveer onderaan deze pagina je kaarten voor deze koorconcerten.

Aanvang
Nederlands Hervormde Gemeente Kapelle
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.