Lucas Kramer in Eindhoven

Eindhoven

LK

Een prachtige nieuwe CD - werkelijk genieten

In okober en november geeft Lucas Kramer een aantal concerten waarbij hij zijn gloednieuwe cd zal presenteren. Een nieuwe cd vol met liederen die het hart raken, dat is 'Open armen'. Tijdens de concertavond neemt Lucas Kramer u mee door de verhalen achter de liederen. Geniet van een sfeervol concert met prachtige muziek en teksten die echt bij je binnenkomen. Lucas Kramer zingt onder begeleiding van zijn band en een strijkkwartet. Ook zullen een aantal vocals hem muzikaal ondersteunen. U bent van harte welkom om deze bijzondere concertavond mee te beleven.

Bezoek dit prachtige concert en bestel vandaag nog uw kaarten

Kerst met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

Ook zijn er in december 3 prachtige concerten met Lucas Kramer en Pearl

17 december Markelo

18 december Strijen

20 december Bunschoten Spakenburg

via de volgende link kunt u kaarten hiervoor bestellen:

Aanvang
Eindhoven
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.