Lucas Kramer in Koudum

Martinikerk Koudum

LK

In oktober en november geeft Lucas Kramer een aantal concerten waarbij hij zijn gloednieuwe cd zal presenteren. Een nieuwe cd vol met liederen die het hart raken. Tijdens de concertavond neemt Lucas u mee door de verhalen achter de liederen. Geniet van een sfeervol concert met prachtige muziek en teksten die echt bij je binnenkomen. Lucas zingt onder begeleiding van zijn band en een strijkkwartet. Ook zullen een aantal vocals hem muzikaal ondersteunen. U bent van harte welkom om deze bijzondere concertavond mee te beleven.

Reserveer hieronder uw tickets

Aanvang
Martinikerk Koudum
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.