Lucas in Arnhem

Koepelkerk Arnhem

Lucas Pers NZ

In december geeft Lucas Kramer 8 kerstconcerten.

Lucas neemt de bezoekers tijdens deze sfeervolle kerstconcerten mee in het prachtige kerstverhaal.

Het verhaal dat begint bij Maria en de aankondiging van haar zwangerschap. De reis van Maria en Jozef naar Bethlehem, de geboorte van Jezus in de stal. De herders, de engelen. Het ‘Gloria, in Excelsis Deo’.

Het worden bijzondere avonden. Ook zangeres Pearl Jozefzoon gaat mee op tour. Ze zullen beiden diverse solo’s zingen. Ook brengen zij enkele duetten ten gehore. Daarnaast is er ruimte voor samenzang.

Lucas wordt muzikaal ondersteund door een strijkkwartet, piano, gitaar, percussie en een aantal vocals.

Aanvang
Koepelkerk Arnhem
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.