Marcel en Lydia Zimmer in Gorinchem

Gorinchem

marcel en lydia portret

Marcel en Lydia gaan weer samen optreden. Wat een feest! Dat belooft een mooi concert te worden voor jong en oud!

Het paasconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die Marcel en Lydia ten gehore zullen brengen. Het geheel wordt afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met de paasboodschap. Het concert duurt 60 tot 75 minuten, er is geen pauze.

Aanvang
Gorinchem
Route met google maps
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.