Marcel Zimmer in Terneuzen

Protestantse gemeente Terneuzen

Marcel Zimmer 2

Het paasconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die Marcel en band ten gehore zullen brengen. Het geheel wordt afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een paasboodschap. Het concert duurt 60 tot 75 minuten zonder pauze.

Aanvang
Protestantse gemeente Terneuzen
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.