Marcel Zimmer met Amazing Kids&Teens Veenendaal

Veenendaal

Marcel-live 2

Een ontzettend leuk kerstconcert voor jong en oud!

Kerstconcert Marcel Zimmer met de Amazing Kids & Teens

Dit kerstconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Traditionele kerstliederen en nieuwe kerstliederen worden afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een kerstboodschap. Het concert duurt 75 minuten zonder pauze.

The Amazing Kids & Teens zijn in 2012 opgericht en staat onder leiding van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Amazing heeft al aan veel bijzondere concerten meegewerkt. Ze zongen o.a. met het Oegandese kinderkoor Mwangaza en met Marcel & Lydia Zimmer. In 2015 wonnen de Kids de eerste prijs met het korenproject Nederland Zingt Steeds Beter.

De toegang is gratis in Veenendaal

Zien we jullie daar?

Aanvang
Veenendaal
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.