Musical Esther Dokkum

Dokkum

vliegendespeeldoos

Musical in één dag

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos speelt samen met grote groepen kinderen musicals over Bijbelverhalen. Op unieke wijze studeren ze in één dag met kinderen van 4 - 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen mee. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen met de kinderen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch optreden. Het doel van De Vliegende Speeldoos is helder: de kinderen laten stralen op het podium en hen een onvergetelijke dag met een boodschap meegeven.

Reserveer uw gratis kaarten voor dit veelbelovende optreden!

Aanvang
Dokkum
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.