Musical Esther in Wemeldinge

Protestantse gemeente Wemeldinge

De Vliegende Speeldoos Esther 2

Musical in één dag

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos speelt samen met met grote groepen kinderen musicals over Bijbelverhalen. Op unieke wijze studeren ze in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen mee. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen met de kinderen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. De Vliegende Speeldoos is opgericht in 1993. Het doel is helder: de kinderen een leuke dag geven en laten stralen als sterren op het podium. En hen een onvergetelijke dag en boodschap meegeven.

Vrijdag 10 mei - Musical Jona, Zelhem

Vrijdag 17 mei - Musical Esther, Wemeldinge

Zondag 26 mei - Musical Esther, Meppel

Zaterdag 22 juni - Urk (informatie volgt nog)

Zaterdag 6 juli - Musical Esther, Spijkenisse (informatie volgt nog)

Zondag 1 september -  Wierden (informatie volgt nog)

Zaterdag 28 september - Musical Jona, Nijkerk (informatie volgt nog)

Zaterdag 9 november - Musical Jona, Waddinxveen (informatei volgt

Reserveer uw gratis kaarten voor deze veelbelovende optredens!

Aanvang
Protestantse gemeente Wemeldinge
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.