Musical Jona in Mussel

CGK De Ark Mussel

De Vliegende Speeldoos Esther 2

Musical in één dag

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos speelt samen met met grote groepen kinderen musicals over Bijbelverhalen. Op unieke wijze studeren ze in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen mee. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen met de kinderen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. De Vliegende Speeldoos is opgericht in 1993. Het doel is helder: de kinderen een leuke dag geven en laten stralen als sterren op het podium. En hen een onvergetelijke dag en boodschap meegeven.

Zondag 1 september -  Wierden

Zaterdag 7 september -Lelystad

Vrijdag 27 september - Mussel

Zaterdag 28 september - Musical Jona, Nijkerk

Zaterdag 25 oktober - Musical Jona, Rijswijk

Zaterdag 2 november - Musical Jona Oost-Souburg

Zondag 3 november - Musical Jona Zwartbroek

Zaterdag 9 november - Musical Jona, Waddinxveen (informatie volgt nog)

Zondag 17 november, musical Esther, Lemmer (informatie volgt nog)

Reserveer uw gratis kaarten voor deze veelbelovende optredens!

Aanvang
CGK De Ark Mussel
Route met google maps
← Meer informatie
Kaarten bestellen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.